Werkwijze

Werkwijze

De droom van een verbouwing, renovatie of interieurinrichting wordt voor velen een last die vaak gepaard gaat met slapeloze nachten.

Financiële, technische en praktische beslissingen die in functie van de werken genomen moeten worden, worden dankzij onze transparante werkwijze, know-how en aangename samenwerking veel gemakkelijker te nemen.  Hierdoor blijft u gespaard van verdere verbouwingsstress.

1. Eerste kennismaking :

Afhankelijk van het type verbouwing en/of inrichting komt Gert Gijbels uw verbouwplannen onder de loep nemen.  Wat wenst u,  welke stijl en voor welk budget , …?

2. Verbouw- renovatiestudie op maat :

Hier worden de originele plannen bekeken en/of wordt het pand opgemeten.

Er worden foto’s gemaakt die dienen om een 3D voorstelling te maken die u, vrijblijvend, kan bestellen en in mindering wordt gebracht als er een overeenkomst wordt afgesloten.

Evenals maken wij een gedetailleerde offerte en planning.

3. Aannemingsovereenkomst :

Een overeenkomst wordt gesloten nadat u zich volledig kan vinden in de duidelijk beschrijving der werken, binnen de budgettering en volgens een strikte planning.

De overeenkomst per post worden opgemaakt door de door ons geselecteerde vaklui.  Hierdoor heeft u een volledige garantie van de aannemer zowel op de materialen als financieel.

4. Uitvoering :

De werken worden iedere dag opgevolgd en perfect gecoördineerd door Gert.

Wij ontnemen u al uw zorgen met een strikte planning en adviseren en assisteren u bij de keuzes van materialen, technieken en dergelijke meer.

5. Oplevering :

Eerst zal een voorlopige oplevering plaatsvinden, zodat al de punten in kaart worden gebracht conform de eisen van u als klant.

Binnen een vooropgestelde termijn volgt dan de definitieve oplevering en een nazorg garantie van 3 maanden, bovenop de normale garantie.  Dit is een engagement wat wij met onze partners hebben.

Uitbreiding en verfraaiing van een bestaande woning in Tienen
Terrasoverkapping
Een prachtige realisatie van een badkamer in Rosmeer
Een uitbreiding aan de bestaande woning in Diepenbeek