Uitbreiding en verfraaiing van een bestaande woning in Tienen

Uitbreiding aan een bestaande woning in Tienen

Van een donkere bestaande woning werd de achtergevel, met zicht op een mooie tuin, volledig voorzien van grote nieuwe minimalistische schuiframen (Keller Minimal Window). De bestaande gevel werd bekleed met een modieuze steenstrip om zo de strakke lijn van de aangrenzende uitbreiding in één vloeiende geheel te laten overgaan.  In het nieuwe overdekte terras werden ook discrete zonnetenten in de dakrand ingewerkt zodat deze in gesloten toestand nauwelijks opvallen. Het interieur werd opgefrist met een nieuwe vloer, nieuw toilet, maatkasten en een doorkijk openhaard om de reeds goed geïsoleerde nieuwe ruimte te verwarmen en om het open karakter tussen buro en leefruimte te behouden hebben wij glazen deuren en wanden voorzien.  De bestaande airco voor de koeling en eventuele bijverwarming werd mooi weggewerkt in de maatkasten.