Totale herinrichting van een interieur in Kortessem

Totale herinrichting van een interieur in Kortessem

De woning uit 2000 werd 14 jaar geleden ingericht met goedkopere budgetvriendelijke materialen die nu aan vervanging toe waren.
Na een grondige studie werd een mooie en totale make-over gerealiseerd , volledig binnen het vooropgestelde budget en timing.

In de bestaande ramen werden tussenstijlen uitgehaald, deze ingreep was “goedkoper” dan het vervangen van de ramen en toch heeft men een direct gevoel door de grote transparantie met de tuin.

De vloer uit Belgische blauwe steen was te mooi om te vervangen. Aangezien er toch wat slijtage was werd beslist om deze te polieren waardoor deze als nieuw is.

De keuken werd strak gehouden.  Als ze niet gebruikt wordt worden al de toestellen mooi verborgen in kasten met automatische sluiting.  De achterwand werd voorzien van een carrara marmer in 1 stuk !  Dit werd zorgvuldig in de zagerij uitgekozen owv de print.

Het bureel werd afgeschermd met een extra gyproc wand en inbouwkasten, zodat er rustig en discreet kan gewerkt worden.

De zitruimte werd voorzien van een gashaard en één muur werd behangen met een design “Arte” behang met lijnmotief, dat hier gedurfd horizontaal werd gehangen ipv traditioneel verticaal.

De eetkamer wordt door een eigen ontworpen tafel opgesierd in inox en mat gezuurd, gezeefdrukt extra klaar glas.  Er werd voor een design “flos” staanlamp gekozen als extra verlichting.