Over Ons

Vanuit onze eigen ervaring hebben wij gemerkt  dat er veel goede vakmannen zijn, ieder op hun eigen terrein, maar daarom is uw renovatie – en of interieurinrichting nog geen onverdeeld succes.

Zelf zijn wij reeds 20 jaar actief in de bouwsector en hebben wij vastgesteld dat er nood is voor een gestroomlijnde coördinatie en bijstand voor de particulier en voor de professionele markt.

Een gepersonaliseerde totaalaanpak :

Wij  begeleiden de klant van ontwerp tot eindoplevering. Dit met een duidelijk en goed onderbouwd overzicht van budget en planning.

De bouwheer geniet van zijn verbouwing :

Wij begeleiden u tot het realiseren van uw project door middel van een 3D simulatie, opgemaakt door een professioneel vormgever.

Gert gaat desgewenst mee, naar de diverse showrooms, om u mee te adviseren in de materialen, dit kan gaan van vloeren tot en met uw salon.

Wij laten niets aan het toeval over :

Wij nemen niet alles aan, …wij werken project per project, zodat onze aandacht volledig naar de klant gaat.  Iedere dag is er een opvolging en permanent contact met onze zorgvuldig gekozen partners waar wij garant voor staan. 

 Gert Gijbels hoopt u binnenkort te mogen begeleiden in uw totaal vernieuwde woning of interieur.

 

Gert    : 0032 473 470 824